Trelleborgs Myntklubb

Myntklubben som är en av Sveriges äldsta bildades 23/11 1952. Ändamålet var att sammanföra samlare från Trelleborg med omnejd i sydvästra Skåne. Myntklubben har månadsmöten, auktioner, förevisningar, vi träffas 2:a måndagen i månaden i Trelleborg.

Som alla andra föreningar söker vi alltid nya medlemmar.  Ett sätt för oss att komma i kontakt med presumtiva samlare är att erbjuda gratisvärdering. På så vis kommer vi även också i kontakt med människor som har mynt och som kanske rent av funderar på att göra av med dem, men vet inte hur de skall bära sig åt. Vi sprider förhoppningsvis samtidigt lite kunskap om mynt och dess värde.                                      

Har ni mynt eller sedlar som ni undrar över kan ni vända er till oss för hjälp och råd. Vi hjälper er med en kostnadsfri översiktlig värdering. Önskas större djupare genomgång går det också bra efter överenskommelse.

Vi kan även hjälpa till med avyttring av objekten på exempelvis myntklubbens egna auktioner. Och vill ni inte avyttra dem så hoppas vi att ni blir nöjda med vår värdering och att ni får nytta av den i framtiden. Myntklubben har som mål att alltid åstadkomma bästa resultat för inlämnaren.

Är du intresserad av mynt och vill bli medlem är även du välkommen att kontakta oss.

Trelleborgs Myntklubb

För att kunna delta på våra aktiviteter så måste man vara medlem. Detta kan man bli genom att  fylla i uppgifter som namn och adressuppgifter mm i kontaktformuläret och sätta in 125:- på Bg 288-8576.

OBS ! Glöm ej skriva avsändarnamn på inbetalningen!